divendres, 22 de febrer del 2008

BARRAQUES 2008

Fa poc me assebantat de que l`ajuntament a decidit que aquest any l`emplaçament de barraques sigui al Camí de roquís cosa que en un principi no em semblava gens malament. Peró desprès e tingut temps per pensar i e cregut que l`ajuntament sabia equivocat en dir que era aquest any i no l`any que be.

per que si realment es aquest any, on volem que ens posem? (a dins el barranc), penso que això a sigut una equivocació de la gent encarregada de la ubicació, perquè crec que el Camí de roquís ara per ara no esta en condicions de ubicar res de res . Per poder fer-hi alguna cosa primer es te que habilitat la zona i sabem com van les obres a reus penso que fins d`aquí un any com a mínim no estarà en condicions de poder-hi fer res.

llavors jo penso que si l`ajuntament vol realment que marxem del mas Igleias(emplaçament original) dons que habilitin la zona en 2 mesos com a màxim (realment penseu que l`ajuntament o farà?) jo crec que no . Peró somiar es gratis diuen no? dons a somniar una mica que per això no em faran pagar l`ajuntament espero.

ARTICLE PUBLICAT AL DIARI DE TARRAGONA
REUS | Viernes 22 de Febrero, a las 11:57:h

Les entitats de Reus diuen que no es faran les Barraques de Festa Major si l'espai del Roquís no compleix unes mínimes garanties


La Coordinadora de Barraques de Reus (CBR) ha decidit en assemblea aquest dijous que si la nova zona del Roquís, proposada per l'Ajuntament de Reus, 'no té una sèrie de garanties, que creiem que no poden estar llestes pel mes de juny, les Barraques d'enguany no se celebraran', tal i com ha explicat a l'ACN, Vanessa Cervera, una de les membres de la Coordinadora. La vintena d'entitats que forma part de la CBR mostren la voluntat de no moure's de l'actual ubicació a Mas Iglesias perquè pensen que el trasllat és molt precipitat. És per això que demanen que el nou espai 'estigui habilitat amb enllumenat, clavegueram i punts d'aigua, que hi hagi unes casetes per guardar-hi material i que la zona estigui una mica ajardinada', i reclamen que no sigui un 'simple espai aplanat per complir l'expedient'. La Coordinadora no creu que el Roquís pugui reunir aquestes condicions tant aviat i aposten per trobar una ubicació definitiva 'de futur'.

1 comentari:

Josep (sl) ha dit...

Bon article, sobretot per ser el primer, has de millorar algun petit detall, però amb la pràctica es millora l'estil.