dimarts, 22 d’abril de 2008

SANT JORDI 2008

COM CADA ANY EL DIA 23 D`ABRIL CELEBREM LA DIADA DEL NOSTRE PATRÓ SANT JORDI.
SANT JORDI VA SE UN NOBLE CAVALLER QUE VA SALVAR A LA PRINCESA DEL REI DE MONTBLANC DE MORIR EN MANS DEL MALVAT DRAC QUE DESTROSSAVA EL POBLE DE MONTBLANC.

US EXPLICARIA TOTA L`HISTORIA PERÒ PENSO QUE SI LA VOLEU TORNA ESCOLTA US COMPREU UN LLIBRE O MIREU PER INTERNET JEJEJE.

PER MI EL DIA DE SANT JORDI ES COM QUALSEVOL DIA MES SIMPLEMENT QUE ELS COMERÇOS APROFITEN PER FER LES VENDES QUE DURAN TOT L`ANY NO PODEN FER.
EN CANVI PELS MOLTS CATALANS/ES AIXÒ ES UN DIA PER DEMOSTRAR-SE COM S`ESTIMEN DURANT TOT L`ANY.

PERSONALMENT A MI EL DIA DE SANT JORDI JA FA TEMPS QUE NO M`AFECTA A MI M`AGRADA MES QUE LA PERSONA A LA QUE ESTIMO EM REGALI LA ROSA UN DIA NORMAL PERQUÈ REALMENT NO TO ESPERES I TROBO QUE ES MOLT ROMÀNTIC.

PERÒ DONA IGUAL TOTHOM ESPERA AQUEST DIA PER REGALAR-SE COSES I DISFRUTAR DE LA COMPANYIA DE L`ALTRE PERSONA.

CADA ANY EL NENS/ES AL COL·LEGI ESCRIUEN POEMES QUE DESPRÉS AMB MOLT D`AMOR LI DONEN A LES SEVES MARES.

JO FA TEMPS VAIG LLEGIR UN POEMA QUE ARA ENCARA MEN RECORDO PERÒ MOLT POC. US L`ESCRIURIA PERÒ EM SEMBLA QUE PER PODER FER-HO NECESSITO RECORDA-LO DEL TOT.

UNA COSA SI US DIC DIFRUTEU D`AQUEST DIA PERQUÈ ES EL DIA DE LA NOSTRA DIADA ES A DIR PENGEU LA SENYERA , LA ESTELADA PERÒ PER FAVOR NO DEIXEU DE PENJAR-LA PER DEMOSTRAR QUE AIXÒ ES UN POBLE CATALÀ I NO UN POBLE ESPANYOL.

I SENSE MES PREÀMBULS US DIC VISCA CATALUNYA I VISCA SANT JORDI.

FELICITATS A TOTS EL JORDI I JORDINA DE CATALUNYA.

2 comentaris:

El Petit ha dit...

Hola! EL dia de St Jordi és molt bonic, i tot i que sigui típic i tòpic regalar una rosa a la noia estimada, és un acte molt bonic. A més que de pas s'exalten els nostres sentiments nacionalistes.

Salut!

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

http://elracodemataro.blogspot.com/2008/04/sant-jordi-el-festiu-laborable.html

Fins aviat

David