dilluns, 30 de juny de 2008

MAMMA MIA!!

AIXO BE PERQUE AQUEST FINDE VAIG ANAR AL MUSICAL MAMMA MIA QUE FEIA MOLTISSIM DE TEMPS QUE PORTAVA DESITGAN ANAR-HI I PER FI ES VA PODER COMPLIR. SINCERAMENT EM VAIG QUEDAR MOLT SORPRESA DE COM ERA EM PENSAVA QUE SERIA MOLT MENYS DEL QUE REALMENT ERA PERO TOT EL CONTRARI, DURANT TOT L`ESPECTACLE NO VAIG PODER PARAR DE TARRARAJAR LES CANÇONS PERQUE ME LES SE TOTES DE MEMORIA. POTSER MOLTS PENSEU QUE ES UNA XORRADA O ALGO AIXI PERO SINCERAMENT TANT SEM FOT.

FEIA MOLTISSIM QUE NO DISFRUTAVA DE UN ESPETACLE COM EL DISSABTE I SINCERAMENT TINC GANES DE REPETIR SI PUC ESCLAR . BUENO DONS QUE US RECOMANO QUE HI ANEU AIXO SI, SI US AGRADEN ELS MUSICALS. FINS AVIAT UN PETONET.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Bones
Davant de les últimes accions d'Albert Rivera (c's) us proposo que el dia 11 de Setembre les nostres blogs pengem l'Estelada. En el fons són les nostres cases virtuals. Aquí us podeu baixar l'Estelada www.marroca.blogspot.com
Salut

Unknown ha dit...

Hola
et deixo aqui la meva web avui amb un petit video fet a casa amb bones intencions pel 100 anys. www.marroca.blogspot.com Et fico enllaç de la gent amb estelada.
Ens llegim
mar