dijous, 20 de novembre de 2008

LLIBERTAT

AVUI FA 33 ANYS PER FI VEM PODER TORNAR A SER LLIURES I CRIDA ALLO DE VISCA CATALUNYA, EL NOSTRE PITJOR MALSON HAVIA ACABAT DESPRES DE 40 ANYS DE REPRESIONS TORTURES INSULTS I SOBRETOT DE TIRANIA. MOLTS PENSEN QUE AQUELL HOME QUE ES FEIA DIR "CAUDILLO DE ESPAÑA POR LA GRACIA DE DIOS" VA SER BO PE EL NOSTRE PAIS PERO TOTS ELS QUE REALMENT ENS ESTIMENT AQUESTS PAIS SABENT QUE NO ES CERT.

AVUI FA 33 ANYS VAN ACABAR EL 40 ANYS DE DICTADURA DE "SUICIDIS" I DE REPRESIONS. PER FI PODRIEM TORNAR A CELEBRAR LA NOSTRA ESTIMADA DIADA DE CATALUNYA EN QUE PER AIXO HAURIEM DE ESPERAR CASI UN ANY.

AVUI ES UN D`AQUELLS DIES QUE M`HAGAFAN GANES DE PENJAR L`ESTELADA I SABEU QUE US DIC QUE VISCA CATALUNYA INDEPENDENT. I QUE EL FILL DE PUTA MES GRAN DE LA HISTORIA DE CATALUNYA I D`ESPANYA PER FI ESTA SOTA 5M SOTA TERRA.

COMPANYS AVUI MES QUE MAI EM DE PENJA LA NOSTRA SENYERA EN SENYAL DE LLIBERTAT.

VISCA CATALUNYA LLIURE!!!!

2 comentaris:

MARTELL DE REUS ha dit...

Avui fa els anys que es va morir l'assassí i genocida més sanguinari que mai hagi patit Catalunya però d'aquí a què des d'aleshores siguem lliures jo diria que no i sinó que ho preguntin l'Audiencia Nacional (d'España).

Unknown ha dit...

Bon Nadal!